Om Design Gry-Anita

Hei!
Mitt navn er Gry-Anita Kleiveland, og jeg er veldig glad i håndarbeid, og da spesielt strikking!
Etter at jeg i alle år har strikket til meg selv, de 4 ungene mine, familie og venner, begynte jeg å slippe opp for håndarbeidsprosjekter, og derfor har jeg nå fått meg jobb hos Dale Garn som modellstrikker:-)

Grunnen til at jeg laget meg denne nettsiden var at jeg la ut bilder av to strikkekjoler jeg har designet på Strikkesida på Facebook, og der fikk jeg en overveldende respons! Mange ville ha mønstrene til kjolene. Jeg blir også ofte stoppet av kjente og ukjente når jeg har på meg kjolene mine, og de lurer på om det er mulig å få tak i mønster til dem.

Kjolene har jeg designet med inspirasjon fra et belte jeg så på en kjole på garnstudio.com for noen år siden, resten er egenkomponert. Nå er altså mønstrene og nettsiden ferdige, håper du finner noe som faller i smak!

I første omgang er det disse to damekjolene og en jentekjole jeg har lagt ut mønster på, i tillegg til en lyslykt med Norgesglass, men jeg har designet en del andre mønster også, så det vil komme litt mer etter hvert.

Jeg er veldig takknemlig for tilbakemelding på mønstrene, og det hadde også vært utrolig kjekt å få bilder av nettopp DEG i strikkekjolen din, kanskje du strikker de i andre farger også, hadde vært artig å se!

Lykke til med strikkingen!.